va aflati aici:
Home > Actualitate > Preşedintele Klaus Iohannis se întâlneşte la Galaţi cu simpatizanţii

Preşedintele Klaus Iohannis se întâlneşte la Galaţi cu simpatizanţii

Preşedintele Klaus Iohannis se întâlneşte la Galaţi cu simpatizanţii. La eveniment sunt prezente circa 2.000 de persoane.

Circa 2.000 de persoane iau parte în acest moment, la Sala Sporturilor „Dunărea”, la întâlnirea cu candidatul PNL la alegerile prezindenţiale.

Aflat a patra oară la Galaţi, potrivit declaraţiei vicepreşedintelui regional PNL, Victor Paul Dobre, Klaus Iohannis a fost mereu susţinut de organizaţia PNL Galaţi. „Este cel mai bun candidat al nostru din cele trei decenii de existenţă post-decembristă a partidului”, a precizat Victor Paul Dobre.  Acesta şi-a exprimat convingerea că alegerile vor fi câştigate, dar a precizat că victoria va trebui să fie una zdrobitoare, fără echivoc, informează REALITATEA DE GALAȚI.

Preşedintele Klaus Iohannis se întâlneşte la Galaţi cu simpatizanţii

Preşedintele Klaus Iohannis se întâlneşte la Galaţi cu simpatizanţii. La eveniment sunt prezente circa 2.000 de persoane. Circa 2.000 de persoane iau parte în acest moment, la Sala Sporturilor „Dunărea”, la întâlnirea cu candidatul PNL la alegerile prezindenţiale. Aflat a patra oară la Galaţi, potrivit declaraţiei vicepreşedintelui regional PNL, Victor Paul Dobre, Klaus Iohannis a fost mereu susţinut de organizaţia PNL Galaţi.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top