va aflati aici:
Home > Educatie-Cultura > Una bună, nouă așa și-așa: Cele patru fantastice de la ”Grow Up Galați”

Una bună, nouă așa și-așa: Cele patru fantastice de la ”Grow Up Galați”

Interviul ”Una bună, nouă așa și-așa” găzduiește astăzi patru invitate speciale și fantastice: fondatoarele acțiunii civice ”Grow Up Galați”. Să le primim cu aplauze pe Corina Lupu, Alina Tuderașcu, Irina Șerban-Atanasiu și Mihaela Alexandrescu.

1. Prima întrebare…cea mai bună. Nu vă faceți griji, până acum nu ne-a dat nimeni în judecată din cauza ei. Cu ce ajută ”Grow Up” orașul Galați? S-au observat îmbunătățiri până acum?

”Grow Up” Galați pornește chiar de la traducerea expresiei din engleză, este despre dezvoltare, despre a oferi un exemplu în maturizarea orașului. Noi ne-am inspirat din inițiativa Grow UP România care militează pentru administrarea empatică și transparentă a orașului în care trăim. Identificăm problemele părinților din spațiul urban public și căutăm soluții pentru rezolvarea lor. În Galați am desfășurat campanii pentru curățarea spațiilor verzi, sesizarea echipamentelor de joacă necorespunzătoare și a oricăror nereguli din oraș, campanii de educarea stăpânilor de câini pentru a strânge după ei și promovăm protejarea mediului prin reducerea utilizării plasticului. Vom continua cu diverse campanii și acțiuni punctuale de educație și implicarea fiecăruia dintre noi în acest proces de ”părințeală” a orașului, până ”se face mare”. 🙂

Puteți citi întreg articolul în REVISTA EXPLORE: https://exploremag.ro/una-buna-noua-asa-si-asa-grow-up-galati/

https://exploremag.ro/una-buna-noua-asa-si-asa-grow-up-galati/

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top