va aflati aici:
Home > Actualitate > Un incendiu de amploare a distrus restaurantul Cozy

Un incendiu de amploare a distrus restaurantul Cozy

restaurant cozy galati dupa incendiuRestaurantul Cozy din cartierul Ţiglina 1, a fost cuprins de flăcări azi noapte în jurul orei 1. Zeci de pompieri cu mai multe autospeciale au intervenit la faţa locului pentru a stinge incendiul. Blocul de garsoniere din apropiere a fost evacuat, iar două persoane au ajuns la spital intoxicate cu fum.

Citește și O clădire de patrimoniu din Galaţi a fost afectată incendiu

”S-a intervenit cu 5 autospeciale cu apă şi spumă, 4 ambulanţe şi o autoscară. Din blocul cu 120 de garsoniere de lângă restaurant au fost evacuate circa 40 de persoane. O tânără de 19 ani intoxicată cu fum a fost transportată la spital şi la fel a fost transportată la spital şi o femeie de 91 de ani imobilizată la pat, evacuată de pompieri din apartamentul în care locuia”, a precizat lt.col Eugen Chiriţă, ISU Galaţi, citat de MONITORUL DE GALAȚI.

Incendiu de amploare la un restaurant din Ţiglina I. Un bloc a fost evacuat – Monitorul de Galati – Ziar print si online

Restaurantul Cozy a fost cuprins de flăcări, în cartierul gălăţean Ţiglina 1, la prima oră a dimineţii, şi zeci de pompieri cu mai multe autospeciale au intervenit la faţa locului pentru a stinge incendiul. Blocul de garsoniere din apropiere a fost evacuat, iar două persoane au ajuns la spital intoxicate cu fum.

Foto:

restaurant cozy galati dupa incendiu
« de 2 »

Incendiu la un restaurant lipit de un bloc de garsoniere, în Galați

Un incendiu de proporții a izbucnit azi-noapte, în orașul Galați. Un restaurant a fost cuprins de flăcări. Zeci de persoane au fost evacuate. Pompierii au intervenit la incendiul din cartierul Țiglina 1 cu cinci autospeciale. Pentru că restaurantul era lipit de un bloc de garsoniere, pompierii au decis să evacueze toți locatarii, 38 de persoane.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top