va aflati aici:
Home > Actualitate > O clădire de patrimoniu din Galaţi a fost afectată incendiu

O clădire de patrimoniu din Galaţi a fost afectată incendiu

Joi, 27 iunie, Dispeceratul ISU Galaţi a fost anunţat despre un incendiu produs la un imobil din strada Logofăt Tăutu, aflat în zona centrală a Galaţiului.

Citește și Incendiu în cartierul gălățean Micro 39B

În urma executării recunoaşterii, pompierii militari au constatat că incendiul  se manifesta deja cu violenţă, în formă generalizată, la acoperişul celor două imobile aflate în vecinătate. Cu toate eforturile depuse de echipajele de pompieri, incendiul s-a extins la un imobil, clădire de patrimoniu, unde a ars podul şi a fost deteriorat acoperişul şi asteriala.

Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Galați

Au ars, în total, 500 de metri de acoperiş de scândură cu învelitoare de tablă, informează ADEVĂRUL.

O clădire de patrimoniu din Galaţi a fost afectată puternic de un incendiu izbucnit la un imobil învecinat. Pompierii s-au luptat 8 ore cu flăcările

Joi, 28 iunie, Dispeceratul ISU Galaţi a fost anunţat despre un incendiu produs la un imobil din strada Logofăt Tăutu, aflat în zona centrală a Galaţiului. Au intervenit echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri şi ale Secţiei de Pompieri Galaţi, 5 ofiţeri, 32 subofiţeri şi 1 voluntar SMURD, cu 4 autospeciale de stingere, 1 autoscară de salvare la înălţime şi 1 ambulanţă.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top