va aflati aici:
Home > Actualitate > CORONAVIRUS: 48 de spaţii de carantină, în campusul social din Micro 17

CORONAVIRUS: 48 de spaţii de carantină, în campusul social din Micro 17

Primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, a convocat astăzi, marţi, 17 martie 2020, Comitetul Local pentru Situații de Urgență, fiind stabilite noi măsuri pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, astfel:
1. Asigurarea în regim de urgență a 48 de spații pentru cazarea persoanelor plasate în carantină în municipiul Galați, pe toată durata acesteia în blocul M 11, str. Drumul de Centură nr. 39N, cartier Micro 17.
2. Asigurarea în regim de urgență a cazarmamentului necesar în cele 48 de spații pentru cazarea persoanelor plasate în carantină.
3. Asigurarea în regim de urgență a materialelor igienico-sanitare în cele 48 de spații.
4. Asigurarea în regim de urgență pentru persoanele plasate în carantină în municipiul Galați a pachetelor de igienă personală.
5. Asigurarea în regim de urgență de pachete cu alimente și pachete cu produse de igienă personală pentru persoanele izolate la domiciliu fără aparținători care solicită astfel de produse.
6. Asigurarea în regim de urgență de pachete cu alimente și pachete cu produse de igienă personală pentru persoanele vârstnice fără aparținători, în baza situației transmise de către Direcția de Asistență Socială a municipiului Galați, relatează MONITORUL DE GALAȚI.

CORONAVIRUS: 48 de spaţii de carantină, în campusul social din Micro 17 – Monitorul de Galati – Ziar print si online

Primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, a convocat astăzi, marţi, 17 martie 2020, Comitetul Local pentru Situații de Urgență, fiind stabilite noi măsuri pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, astfel: 1. Asigurarea în regim de urgență a 48 de spații pentru cazarea persoanelor plasate în carantină în municipiul Galați, pe toată durata acesteia în blocul M 11, str.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top