va aflati aici:
Home > Educatie-Cultura > Un gălățean în lista Forbes 30 sub 30 prezentat de IQads

Un gălățean în lista Forbes 30 sub 30 prezentat de IQads

Andrei Huţuleac este la ora actuală unul dintre cei mai bine cotaţi tineri actori. A absolvit CNVA la Galați în 2009 și în prezent e un storyteller care navigheaza prin medii multiple pentru a-si spune povestile: a inceput cu actoria, in teatru, si s-a ales de doua ori cu premiul pentru cel mai bun actor in rol principal, in 2017 si 2019. A avut un matinal la Smart Fm, in care statea de vorba cel mai des cu alti actori. A facut stand-up poetry la Radio Guerilla. Tot in 2019, a ajuns pe lista Forbes, 30 sub 30. A dublat animatii in limba romana, si a aparut in cateva filme.

De ceva timp, Andrei se exprima ca scenarist si regizor. A facut deja primii doi pasi de scurt-metraj – Offstage si Havana, Cuba, iar acum lucreaza la primul sau lung-metraj Dog poop girl, produs de Dan Chisu. Artiol integral pe IQads.

[Pe mici sau mari ecrane] Andrei Huţuleac: Filmul nu e conținut. Filmul, dacă e bun, e un demers

Andrei Hutuleac e un storyteller care navigheaza prin medii multiple pentru a-si spune povestile: a inceput cu actoria, in teatru, si s-a ales de doua ori cu premiul pentru cel mai bun actor in rol principal, in 2017 si 2019. A avut un matinal la Smart Fm, in care statea de vorba cel mai des cu alti actori.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top