va aflati aici:
Home > Politica > ALDE și PRO ROMANIA nu vor avea acțiuni comune

ALDE și PRO ROMANIA nu vor avea acțiuni comune

Preşedintele ALDE Galaţi, Cristian Dima, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că formaţiunea politică din care face parte nu va avea acţiuni electorale comune cu filiala locală a partidului Pro România, în condiţiile în care liderul acesteia, deputatul Eugen Durbacă, a fost exclus în 2017 din ALDE, anunță BURSA.

Nu uit şi nu voi uita că persoana (Durbacă – n.r.) a fost exclusă din ALDE, a ajuns parlamentar cu voturile ALDE şi acolo s-a comportat doar pentru interesul personal. Indiferent ce decizie se va lua la nivel naţional eu îmi voi păstra atitudinea cu orice risc şi consecinţă. Nu voi avea nicio colaborare cu această persoană. Nu vom avea acţiuni electorale comune şi voi face tot ceea ce depinde de mine ca orice înţelegere parlamentară între cele două partide să rămână la nivel parlamentar, iar când se va face transferul la nivel local voi încerca să nu am niciun fel de relaţie cu respectiva persoană. Aici, susţinem un candidat independent (Mircea Diaconu – n.r.) şi fiecare îl susţine cum crede de cuviinţă.

Cristian Dima – președintele ALDE Galați

Citește și Viorel Ștefan a pierdut susținerea ALDE

GALAŢI: ALDE nu va avea acţiuni electorale comune cu Pro România

Preşedintele ALDE Galaţi, Cristian Dima, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că formaţiunea politică din care face parte nu va avea acţiuni electorale comune cu filiala locală a partidului Pro România, în condiţiile în care liderul acesteia, deputatul Eugen Durbacă, a fost exclus în 2017 din ALDE.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top