va aflati aici:
Home > Actualitate > 44 de acţiuni de protest în primele 7 luni ale acestui an

44 de acţiuni de protest în primele 7 luni ale acestui an

actiuni de strada la GalațiDe la începutul anului şi până în prezent, gălăţenii şi-au exprimat nemulţumirile faţă de sistem preponderent pe internet, căci în stradă nu preau s-au înghesuit să iasă la acţiuni de protest. Acest fapt este întărit şi de raportul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Galaţi prezentat în cadrul şedinţei Comisiei de Dialog Social Galaţi, desfăşurată marţi, 27 august 2019, prezentat dr MONITORUL DE GALAȚI. în primele 7 luni din anul 2019, jandarmii au asigurat ordinea publică cu ocazia desfăşurării a 44 acţiuni de protest cu un efectiv cumulat de 204 jandarmi.

Pe parcursul celor 7 luni din anul 2019 cele mai multe adunări de protest la care IJJ Galaţi a asigurat măsurile de ordine publică s-au desfăşurat în luna martie (31). Mitingul electoral PSD, eveniment cu impact deosebit, cu un vârf de 15000 de persoane a avut loc în data de 11.05.2019, acesta reprezentând una dintre cele mai mari adunări desfăşurate în mun. Galaţi în ultimii 15 ani. Pe timpul acestor manifestări fiind sancţionate contravenţional cu amendă în valoare de 1700 lei, 3 persoane şi au fost întocmite actele de sesizare pentru 2 infracţiuni, în care au fost identificate 30 de persoane.

extras din Raportul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Galaţi la şedinţa Comisiei de Dialog Social Galaţi

 

Galaţi: 44 de acţiuni de protest în primele 7 luni ale acestui an – Monitorul de Galati – Ziar print si online

De la începutul anului şi până în prezent, gălăţenii şi-au exprimat nemulţumirile faţă de sistem preponderent pe internet, căci în stradă nu preau s-au înghesuit să iasă la acţiuni de protest. Acest fapt este întărit şi de raportul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Galaţi prezentat în cadrul şedinţei Comisiei de Dialog Social Galaţi, desfăşurată marţi, 27 august 2019, la Prefectura Galaţi.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top