va aflati aici:
Home > Actualitate > Un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că şi-a răpit copilul. Motivul care l-a determinat să comită gestul necugetat

Un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că şi-a răpit copilul. Motivul care l-a determinat să comită gestul necugetat

Joi, 9 iulie, în jurul orei 05,10, echipajele de ordine publică au fost anunţate de către Dispeceratul Secţiei 3 poliţie că a fost primit un apel 112 în care era semnalat faptul că un copil este răpit de către un taximetrist, în zona unei staţii de carburant aflate la ieşirea din municipiu, spre Tecuci. Echipajul de jandarmerie s-a deplasat către zona indicată, iar până să ajungă la locul precizat în apel, jandarmii au fost informaţi că taximetristul se îndreaptă către comuna Şendreni, fără a se da alte indicii privind numărul de înmatriculare sau indicativul taxiului.

În momentul în care fosta soţie a coborât să ia copilul, bărbatul a dorit să urce în apartament, însă a fost refuzat, motiv pentru care a hotărât să nu îl lase mamei şi a decis să meargă în localitatea Şendreni, la fosta cumnată. Ajuns aici, după o discuţie cu fosta sa rudă, tatăl s-a răzgândit şi a decis să plece. Pe o stradă din localitate maşina a fost interceptată şi oprită de către echipajul de jandarmerie”, au mai precizat reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi. Copilul a fost încredinţat mamei, iar cei doi bărbaţi au fost conduşi la sediul secţiei de poliţie, unde au fost întocmite actele de sesizare, cercetările fiind continuate în acest caz de către poliţişti, relatează ADEVĂRUL.

Un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că şi-a răpit copilul. Motivul care l-a determinat să comită gestul necugetat

Joi, 9 iulie, în jurul orei 05,10, echipajele de ordine publică au fost anunţate de către Dispeceratul Secţiei 3 poliţie că a fost primit un apel 112 în care era semnalat faptul că un copil este răpit de către un taximetrist, în zona unei staţii de carburant aflate la ieşirea din municipiu, spre Tecuci.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top