va aflati aici:
Home > Actualitate > O tânără beată şi drogată a minţit susţinând că este răpită. A fost însă o glumă de ziua ei

O tânără beată şi drogată a minţit susţinând că este răpită. A fost însă o glumă de ziua ei

Incidentul s-a produs miercuri, în oraşul Galaţi. O fată de 23 de ani a sunat la 112 anunţând că sora ei i-a transmis că este răpită şi ţinută de mai multe persoane împotriva voinţei sale într-un loc din Galaţi de unde observă o piscină, un drum de centură şi un pod. Imediat, poliţiştii au demarat o amplă anchetă căutând în mai multe locuri care corespundeau descrierii.
În urma verificărilor efectuate şi a discuţiilor telefonice purtate cu presupusa persoană vătămată, pe numărul de telefon pus la dispoziţie de către mama acesteia (nr. de Italia), s-a concluzionat că aspectele sesizate nu se confirmă, iar tânăra de 19 ani, în urma unui apel video, a declarat faptul că se află în Italia şi nu este adevărat că este victima vreunei infracţiuni şi a dorit să facă o glumă cu membrii familiei sale, chiar de ziua sa de naştere, punând totul pe seama consumului de băuturi alcoolice şi a substanţelor halucinogene”, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi, relatează LIBERTATEA.

O tânără beată şi drogată a minţit susţinând că este răpită. A spus că a vrut să facă o glumă de ziua ei

Incidentul s-a produs miercuri, în oraşul Galaţi. O fată de 23 de ani a sunat la 112 anunţând că sora ei i-a transmis că este răpită şi ţinută de mai multe persoane împotriva voinţei sale într-un loc din Galaţi de unde observă o piscină, un drum de centură şi un pod.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top