va aflati aici:
Home > Actualitate > Unitatea mobilă de terapie intesivă a fost mutată la Timişoara

Unitatea mobilă de terapie intesivă a fost mutată la Timişoara

Unitatea mobilă de terapie intensivă instalată la Galaţi în urmă cu o lună este mutată la Timişoara, din cauza creşterii accelerate a cazurilor critice.

Potrivit Prefecturii Galaţi, ca urmare a creşterii accelerate a cazurilor critice ce au nevoie de asistenţă medicală în terapie intensivă în zona de vest a ţării, Centrul Naţional de Conducere şi Coordonare a Intervenţiei a decis mutarea unităţii mobile de terapie intensivă de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” din Galaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Timişoara, relatează ZIARUL FINANCIAR.

Secţia ATI din Galaţi este sufocată de pacienţi: Unitatea mobilă de terapie intesivă a fost mutată la Timişoara

Unitatea mobilă de terapie intensivă instalată la Galaţi în urmă cu o lună este mutată la Timişoara, din cauza creşterii accelerate a cazurilor critice. Potrivit Prefecturii Galaţi, ca urmare a creşterii accelerate a cazurilor critice ce au nevoie de asistenţă medicală în terapie intensivă în zona de vest a ţării, Centrul Naţional de Conducere şi Coordonare a Intervenţiei a decis mutarea unităţii mobile de terapie intensivă de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top