va aflati aici:
Home > Actualitate > Scene halucinante la Galaţi: autobuz filmat mergând pe contrasens. Şoferul: „Nu prea ştiu traseul!“

Scene halucinante la Galaţi: autobuz filmat mergând pe contrasens. Şoferul: „Nu prea ştiu traseul!“

O filmare făcută cu telefonul mobil de către un poliţist de la Rutiera din Galaţi a stârnit un val de comentarii pe reţelele de socializare şi a reaprins disputa dintre cei care spun că societatea de transport public din Galaţi este o gaură neagră a bugetului local şi cei care susţin că, din contră, la Transurb SA curge doar lapte şi miere, iar profesionalismul este la superlativ. Materialul video a fost realizat chiar de Paşte şi surprinde un autobuz al Transurb circulând pe contrasens pe un bulevard important din Galaţi. La vederea maşinii de Poliţie (care circula pe unde trebuie), şoferul opreşte autobuzul pe banda 2 (adică perfect neregulamentar) şi coboară pentru a dialoga cu oamenii legii. Poliţiştii îl întreabă de ce merge pe contrasens în acea zonă (unde se circulă pe sensuri distincte, separate de spaţiu verde, de peste patru decenii), iar răspunsul conducătorului auto pare desprins dintr-un dialog absurd: „Nu merg pe contrasens (n.r.: deşi exact acolo se află), dar nu prea ştiu traseul”, relatează ADEVĂRUL.

VIDEO Scene halucinante la Galaţi: autobuz filmat mergând pe contrasens. Şoferul: „Nu prea ştiu traseul!”

O filmare făcută cu telefonul mobil de către un poliţist de la Rutiera din Galaţi a stârnit un val de comentarii pe reţelele de socializare şi a reaprins disputa dintre cei care spun că societatea de transport public din Galaţi este o gaură neagră a bugetului local şi cei care susţin că, din contră, la Transurb SA curge doar lapte şi miere, iar profesionalismul este la superlativ.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top