va aflati aici:
Home > Actualitate > Trei secţii ale Spitalului de Urgenţă din Galaţi au fost închise din cauza infectărilor cu noul coronavirus

Trei secţii ale Spitalului de Urgenţă din Galaţi au fost închise din cauza infectărilor cu noul coronavirus

Situaţia se înrăutăţeşte pe zi ce trece la Galaţi. La Spitalul de Urgenţă din Galaţi au fost închise secţiile Chirurgie 3, Nefrologie şi Medicală 1  după ce 88 de cadre medicale au fost confirmate cu COVID-19. Este vorba despre 11 medici, 3 medici rezidenţi, 37 de asistente, 21 de infirmiere, 11 îngrijitoare, o moaşă, 2 brancardieri şi 2 persoane care fac parte din personalul TESA. Cei 28 de pacienţi de pe secţile amintite au fost mutaţi la alte secţii, aceştia fiind negativi la testarea pentru depistarea infectării cu coronavirus. În aceste secţii se va face dezinfecţie terminală, iar cadrele medicale confirmate pozitiv, care manifestă simptome uşoare, vor fi izolate la domiciliu. Direcţia de Sănătate Publică Galaţi a stabilit ca  personalul medical care a intrat în contact cu cadrele medicale infectate să îşi poată continua activitatea, urmând să fie testat după o săptămână. Grav este că la Nefrologie ambii medici s-au infectat, iar secţia a fost închisă pentru că nu îşi mai poate desfăşura activitatea în aceste condiţi, informează ADEVĂRUL.

Trei secţii ale Spitalului de Urgenţă din Galaţi au fost închise din cauza infectărilor cu noul coronavirus

Situaţia se înrăutăţeşte pe zi ce trece la Galaţi. La Spitalul de Urgenţă din Galaţi au fost închise secţiile Chirurgie 3, Nefrologie şi Medicală 1 după ce 88 de cadre medicale au fost confirmate cu COVID-19.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top