va aflati aici:
Home > Actualitate > Directorul medical al Spitalului Militar Galaţi a preluat conducerea Spitalului Judeţean Sibiu

Directorul medical al Spitalului Militar Galaţi a preluat conducerea Spitalului Judeţean Sibiu

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu va fi condus în următoarea perioadă de colonelul Constantin Vlase, medic infecţionist, directorul medical al Spitalului Militar Galați.

Locotenet Colonel Constantin Vlase, medic infectionist
Locotenet Colonel Constantin Vlase, medic infectionist

Acesta a preluat funcţia de director interimar la Sibiu vineri, 20 noiembrie.

Colonelul Constantin Vlase a fost directorul medical la Spitalul Militar de Urgenţă din Galaţi, iar în primăvară a fost managerul interimar al Spitalului Judeţean Deva, când situaţia de acolo a fost scăpată de sub control, informează MONITORUL APĂRĂRII ȘI SECURITĂȚII.

Reamintim că Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a nominalizat Spitalului Militar de Urgenţă ”Dr. Aristide Serfioti” ca spital suport pentru pacienţii testaţi pozitiv sau suspecţi COVID-19 din Galați pe 13 noiembrie. Câteva zile mai târziu Ministerului Apărării Naționale decide nominalizare directorului medical de la Galați ca manager interimar al Spitalului Judeţean Sibiu, unde situația este mult mai dificilă. Acolo fostul manager, Daniela Câmpean, a demisionat la cererea vicepremierului Raluca Turcan.

Potrivit comunicatului Ministerului Apărării Naționale :

Membrii echipei manageriale a spitalului militar din Galaţi au o vastă expertiză în organizarea şi operaţionalizarea unui spital suport COVID-19, directorul medical împuternicit al unităţii medicale, locotenentul-colonel medic Constantin Vlase, fiind cel care a asigurat managementul militar al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva în perioada stării de urgenţă.

Consiliul Judeţean Sibiu a transmis că numirea medicului militar gălățean s-a făcut pentru ”cel mult 30 de zile”.

Conducere militară la Spitalul Judeţean Sibiu. Colonelul medic Vlase […] | Monitorul Apărării și Securității

Andreea Tobias Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu va fi condus de colonelul Constantin Vlase, medic infecţionist. Reprezentanţii MapN au declarat pentru MEDIAFAX că Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu va fi condus de colonel Constantin Vlase. Acesta va prelua funcţia de director interimar chiar vineri.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top