va aflati aici:
Home > Actualitate > PNL şi PACT vor semna un protocol de colaborare locală la Galați

PNL şi PACT vor semna un protocol de colaborare locală la Galați

PNL Galaţi şi PACT pentru Galaţi vor semna în curând un protocol de colaborare locală prin care îşi vor susţine reciproc iniţiativele privind dezvoltarea judeţului, au anunţat, marţi, liderii judeţeni ai celor două formaţiuni politice, senatorul George Stângă şi Gregor Teodorescu, potrivit Agerpres.

Potrivit acestora, vor fi de fapt două protocoale, unul prin care se va sprijini introducerea în Programul de guvernare al PNL proiectul de construire a aeroportului regional Galaţi-Brăila, şi un al doilea care va prevedea crearea în Consiliul Local Galaţi a grupului PNL-PACT.

Ca o primă iniţiativă, Grupul PNL-PACT va veni la începutul anului viitor cu un proiect propriu al bugetului local, ca alternativă a celui propus de PSD.

PACT pentru Galaţi este un partid care îşi asumă o orientare liberală. PACT pentru Galaţi urmează să semneze acest protocol cu PNL pentru alegerile parlamentare şi pentru o colaborare pe viitor în Consiliul Local pe proiecte de hotărâre. Este vorba de două protocoale, unul pentru aeroport şi unul pentru o colaborare în Consiliul Local, care vor fi semnate în cel mai scurt timp şi aprobate în forurile de conducere ale celor două partide. Protocoalele vor avea nişte obiective foarte clare şi se vor încheia în momentul în care acele obiective vor fi îndeplinite.

a precizat liderul PACT pentru Galaţi, Gregor Teodorescu.

Întreg articolul pe ȘTIRIPESURSE.RO și CUGETLIBER.RO: 

https://www.stiripesurse.ro/pnl-si-pact-vor-semna-un-protocol-de-colaborare-locala-la-galati_1531582.html

PNL şi PACT vor semna un protocol de colaborare locală în Galaţi

Stirile zilei din Politică-Administrație : PNL Galaţi şi PACT pentru Galaţi vor semna în curând un protocol de colaborare locală prin care îşi vor susţine reciproc iniţiativele privind dezvoltarea judeţului, au anunţat, marţi, liderii

 

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top