va aflati aici:
Home > Actualitate > Tragedie la un cămin de bătrâni din Galaţi, focar de COVID-19. O femeie de 97 de ani s-a sinucis

Tragedie la un cămin de bătrâni din Galaţi, focar de COVID-19. O femeie de 97 de ani s-a sinucis

O femeie de 97 de ani, rezidentă a căminului de bătrâni ”Sf. Spiridon” din Galaţi, aflat în administrarea Primăriei, a decis astăzi, 25 iunie,să îşi pună capăt zilelor. Bătrâna s-a aruncat de la fereastra camerei unde locuia, suferind o serie de traumatisme care i-au provocat decesul. ”Astăzi, la ora 11,30, am fost anunţaţi prin 112 că o bătrână de 97 de ani a decedat după ce a căzut de la fereastra camerei unde locuia. Din primele verificări,  este vorba despre sinucidere. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, pentru ADEVĂRUL.

Tragedie la un cămin de bătrâni din Galaţi, focar de COVID-19. O femeie de 97 de ani s-a sinucis, aruncându-se de la fereastra camerei unde locuia

O femeie de 97 de ani, rezidentă a căminului de bătrâni “Sf. Spiridon” din Galaţi, aflat în administrarea Primăriei, a decis astăzi, 25 iunie,să îşi pună capăt zilelor. Bătrâna s-a aruncat de la fereastra camerei unde locuia, suferind o serie de traumatisme care i-au provocat decesul.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top