va aflati aici:
Home > Uncategorized > Lacrimi pentru Robert. Era singurul copil la părinți și visa să ajungă mare fotbalist

Lacrimi pentru Robert. Era singurul copil la părinți și visa să ajungă mare fotbalist

O secundă de neatenție a fost de ajuns ca viața familiei Butcaru din Galați să se schimbe pentru totdeauna. Robert era singurul copil al soților Butcaru, după cum avea să afle reporterul Alternativa – Jurnalism fără mogul la locul dramei, la scurt timp după producerea tragediei.

Un copil căruia îi plăcea să simtă viața, să se joace. Robert Butcaru juca fotbal la CSM Galați și, conform antrenorilor de la club, promitea să aibă un viitor strălucit ca sportiv.

De obicei, Robert și cel mai bun prieten al său cu care obișnuia să se dea cu bicicleta, purtau casca de protecție. Însă marți după-amiază (23 iunie 2020) Robert nu și-a mai pus casca. I-a spus prietenului său că în oraș, unde terenul nu este accidentat, nu are ce să se întâmple rău.

În jurul orei 16.30, în timp ce cobora cu viteză pe strada din apropierea Uzinei de Apă, de la Turnul de Televiziune către Trecere Bac, Robert a pierdut controlul bicicletei și a fost proiectat cu capul în gardul de beton care mărginește trotuarul din zonă.

Impactul a fost violent iar Robert a murit pe loc.

În urmă cu câteva zile, Robert trecuse cu bine de evaluarea națională iar din toamnă ar fi trebuit să înceapă cursurile Liceului cu Program Sportiv, relatează ALTERNATIVA-JURNALISM FĂRĂ MOGUL.

Întreg articolul aici: https://www.faramogul.ro/lacrimi-pentru-robert-era-singurul-copil-la-parinti-si-visa-sa-ajunga-mare-fotbalist-nu-te-va-uita-nimeni-robert-ai-fost-un-baiat-de-nota-20/

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top