va aflati aici:
Home > Actualitate > Imobilizare șocantă în Galați! Incident asemănător cu cazul George Floyd

Imobilizare șocantă în Galați! Incident asemănător cu cazul George Floyd

Incidentul, care s-a petrecut lângă un parc, a fost filmat de un martor. Potrivit autoritățiilor, forţele de ordine au primit un apel telefonic prin care se anunţa că un bărbat în stare de ebrietate gonește adulții de pe bănci și împiedică copii să se joace.

Bărbatul a fost imobilizat de un jandarm care s-a aşezat deasupra lui, cu genunchii pe cap, metodă asemănătoare cu cea din cazul George Floyd. La final, agresorul a fost condus la spital.

„Aflat în poziţia şezut, fără mască la gură, bărbatul a început să scuipe către forţele de ordine şi persoanele prezente. Întrucât era agitat, îi curgea nasul puternic şi scuipa, acesta a fost aşezat pe o parte şi pusă presiune pe omoplat, pentru a-l imobiliza. După preluarea de către echipajul medical de urgenţă, bărbatul a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie Galaţi, pentru o evaluare de specialitate”, au precizat mai reprezentanţii Jandarmeriei Galaţi.

Bărbatul a primit o amendă de 1.000 lei, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, relatează ANTENA3.

Imobilizare șocantă în Galați! Incident asemănător cu cazul George Floyd

Jandarmii din Galați au imobilizat, miercuri, un bărbat beat. Metoda folosită pentru imobilizarea acestuia a fost una asemăntoare cu cea din cazul George Floyd, care a stârnit un val de proteste în Statele Unite.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top