va aflati aici:
Home > Eveniment > TEATRUL DRAMATIC „FANI TARDINI” LANSEAZĂ O COLECTĂ DE OBIECTE PENTRU URMĂTOAREA PREMIERĂ A STAGIUNII

TEATRUL DRAMATIC „FANI TARDINI” LANSEAZĂ O COLECTĂ DE OBIECTE PENTRU URMĂTOAREA PREMIERĂ A STAGIUNII

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” lansează o colectă de obiecte mici pentru completarea decorului următoarei producții din stagiunea 2018/2019 – „ROCK ART SHOW”, după texte de Dumitru Solomon, regia: Andreea Ciocîrlan, scenografia: Clara Nicoleta Pop.

Ne este folositor orice obiect ușor, care are dimensiunea maximă de 50/60 cm, în afara celor care pot răni, se pot sparge sau se degradează în timp. Nu este necesar ca obiectele să fie funcționale, în stare bună sau să arate ca noi.

Exemple de obiecte pe care le puteți dona Teatrului: jucării din pluș și din plastic, telefon mobil, telecomandă, husă de telefon mobil, încărcător, cablu de date, stick, mouse, tub de cremă, tub de culoare, tub de șampon, cutie de lapte, flacon de medicamente (toate fără conținut), uscător de păr, perie de păr, accesorii de păr, periuță de dinți, ceas de mână, sticluță din plastic, magnet de frigider, papuci, decorațiuni interioare, portofel, papiotă de ață, rolă de scotch, bol mic din plastic, accesorii, ramă de tablou, papetărie (caiete, cărți, reviste), creioane, pixuri, suport pentru creioane/pixuri, gume, ascuțitoare, penar, foi, carioci/markere, pachete de șervețele, burete, perne mici, materiale textile, haine, beteală, pahare din carton gros.

Aceste obiecte vor umple un spațiu cu suprafața de 13/14 m (scena).

Obiectele pot fi aduse în Galați la sediul Teatrului Dramatic „Fani Tardini” din strada Domnească, numărul 59, de luni până vineri, între orele 8:00 și 16:00, sau pot fi preluate de echipele noastre de la adresele indicate de donatori. Persoană de contact: Eugen Ungureanu, șef de producție – 0745.018.455.

Un alt punct de colectare este în București, la Restaurantul Alouette din strada Bibescu Vodă, numărul 19.

Colecta se încheie pe 31 mai 2019.

Sursa : http://www.fanitardini.ro/stiri-evenimente/colecta-obiecte-mici-rock-art-show/

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” lansează o colectă de obiecte pentru următoarea premieră a stagiunii

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” lansează o colectă de obiecte mici pentru completarea decorului următoarei producții din stagiunea 2018/2019 – „ROCK ART SHOW”, după texte de Dumitru Solomon, regia: Andreea Ciocîrlan, scenografia: Clara Nicoleta Pop.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top