va aflati aici:
Home > Actualitate > Victima arsă din blocul care a explodat în centrul Galațiului a decedat

Victima arsă din blocul care a explodat în centrul Galațiului a decedat

În urmă exploziei care a avut loc joia trecută în zona centrală a orașului Galați, când, în urma unei acumulări de gaze de la parter, a avut loc o deflagrație care a afectat o scară de bloc, dar şi zona din jur, s-a înregistrat o victima decedată. Este vorba despre bărbatul în vârstă de 89 de ani, care era proprietarul apartamentului de la parter unde ar fi avut loc acumularea de gaze ce a provocat deflagrația. Acesta a murit la Spitalul de Urgență Galaţi. Suferise arsuri pe peste 60 la sută din suprafaţa corpului.

Totodată, la autorităţi a ajuns şi un raport preliminar al anchetei legate de cauzele exploziei şi de starea blocului. „După deflagraţie am primit un raport de la Inspectoratul de Stat în construcţii din care am constatat că explozia, deflagraţia, a avut loc din cauza unei acumulări de gaze într-un apartament situat la parterul blocului N6. S-a luat măsura de interzicere a folosirii scării numărul 5 a blocului N6 până la primirea raportului de expertizare tehnică. Am primit şi un memoriu tehnic al expertului tehnic care a stabilit că sunt anumite elemente din structura blocului care ar trebui consolidate, este necesară realizarea unor cămăşuiri, sprijiniri. S-a dispus ca acea scară să nu fie folosită decât de aceia abilitaţi a face verificări. Urmează ca apoi, după consolidare, să se efectueze o altă expertiză tehnică, ocazie cu care se vor dispune noi măsuri. Din informaţiile pe care le deţin eu, sunt zece apartamente în scara blocului afectate”, a precizat Eugen Hristache, prefectul judeţului, relatează MONITORUL DE GALAȚI.

Victima arsă din blocul care a explodat în centrul Galațiului a decedat – Monitorul de Galati – Ziar print si online

În urmă exploziei care a avut loc joia trecută în zona centrală a orașului Galați , când, în urma unei acumulări de gaze de la parter, a avut loc o deflagrație care a afectat o scară de bloc, dar şi zona din jur, s-a înregistrat o victima decedată.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top