va aflati aici:
Home > Actualitate > Stimulent de naştere de 1.000 de lei pentru mamele din Galaţi

Stimulent de naştere de 1.000 de lei pentru mamele din Galaţi

La propunerea primarului municipiului Galaţi, Ionuţ-Florin Pucheanu, Consiliul Local a aprobat proiectul de hotărâre privind acordarea unui stimulent financiar pentru nou-născuţi în cuantum de 1.000 lei net pentru fiecare copil. „Proiectul pe care l-am iniţiat pentru acordarea unui sprijin de 1000 de lei pentru fiecare nou-născut a primit undă verde astăzi în Consiliul Local. Sunt sigur că această sumă este binevenită pentru orice copil şi familie. Vom continua demersurile pentru a veni în sprijinul familiei şi pentru creşterea natalităţii. Copiii merită toată susţinerea şi grija din prima clipă.”, a declarat primarul Ionuţ Pucheanu.

Pentru a beneficia de stimulentul financiar, beneficiarii trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii: cel puţin unul dintre părinţi sau părintele singur să aibă domiciliul stabil pe raza municipiului Galaţi de cel puţin 1 an înainte de data naşterii copilului; naşterea copilului este înregistrată la o maternitate de pe teritoriul României; să depună cererea în termen de maximum 30 de zile calendaristice de la data externării mamei, dar nu mai mult de 90 de zile de la naştere; solicitantul nu are datorii restante la bugetul local, relatează ADEVĂRUL.

Stimulent de naştere de 1.000 de lei pentru mamele din Galaţi. Cum pot intra în posesia banilor

La propunerea primarului municipiului Galaţi, Ionuţ-Florin Pucheanu, Consiliul Local a aprobat proiectul de hotărâre privind acordarea unui stimulent financiar pentru nou-născuţi în cuantum de 1.000 lei net pentru fiecare copil. „Proiectul pe care l-am iniţiat pentru acordarea unui sprijin de 1000 de lei pentru fiecare nou-născut a primit undă verde astăzi în Consiliul Local.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top