va aflati aici:
Home > Actualitate > Arme găsite asupra unor protestatari din Galați

Arme găsite asupra unor protestatari din Galați

Mai multe arme albe au fost descoperite asupra unor protestatari la Galati, potrivit Jandarmeriei care susţine că a găsit pe traseul manifestației ascunse şi bucăți de bordură spartă, cărămizi, pietre, bucăți de gresie, răngi de fier, țevi.

La protestul ce s-a desfășurat în municipiul Galați, jandarmii au aplicat 21 de sancțiuni contravenționale pentru circulația persoanelor, pietonală sau cu vehicule în intervalele orare în care aceasta a fost interzisă sau restrânsă, nerespectarea de către persoanele fizice a măsurilor individuale de protecție epidemiologică. Dintre acestea, o sancțiune a fost avertisment scris, pentru nesupravegherea minorului. Valoarea totală a amenzilor aplicate s-a ridicat la suma de 20.700 lei.

Totodată, forțele jandarmeriei au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea a 4 infracțiunii de port ilegal de obiecte periculoase, fiind depistați 4 autori. Aceștia participau la manifestația publică având asupra lor boxuri, briceag și cuter, relatează OBSERVATOR.

Arme găsite asupra unor protestatari din Galați. Un jandarm a plătit taxiul pentru un băiat de 13 ani, prins cu un briceag

Mai multe arme albe au fost descoperite asupra unor protestatari la Galati, potrivit Jandarmeriei care susţine că a găsit pe traseul manifestației ascunse şi bucăți de bordură spartă, cărămizi, pietre, bucăți de gresie, răngi de fier, țevi. Patru gălățeni au venit „dotați” pentru protest. Aveau asupra lor un briceag, un cuter şi două boxuri, susţin jandarmii.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top