va aflati aici:
Home > Actualitate > Sportul, în paragină și la Galați! Bazele sportive sunt la pământ, Primăria le cere, Ministerul Sportului face strategii!

Sportul, în paragină și la Galați! Bazele sportive sunt la pământ, Primăria le cere, Ministerul Sportului face strategii!

După ce Libertatea a relatat pe larg despre starea precară a sălilor clubului CS Petrolul, a bazinului și a fostului teren de pe strada Latină din Ploiești sau despre bătaia de joc de la patinoarul Mihai Flamaropol, a descoperit că în Galați situația seamănă leit. Sala de tenis de câmp, sala de atletism și bazinul de înot sunt în stare avansată de degradare, cele trei baze fiind pierdute la mijloc în corespondența dintre autoritatea locală și Ministerul Tineretului și Sportului, relatează LIBERTATEA.

Sportul, în paragină și la Galați! Bazele sportive sunt la pământ, Primăria le cere, Ministerul Sportului face strategii și “evaluează starea obiectivelor” de doi ani!

După ce Libertatea a relatat pe larg despre starea precară a sălilor clubului CS Petrolul, a bazinului și a fostului teren de pe strada Latină din Ploiești sau despre bătaia de joc de la patinoarul Mihai Flamaropol, a descoperit că în Galați situația seamănă leit.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top