va aflati aici:
Home > Uncategorized > O bufniță, mascota Facultăţii de Istorie, Filosofie şi Teologie din Galaţi

O bufniță, mascota Facultăţii de Istorie, Filosofie şi Teologie din Galaţi

„Colegii mei au găsit puiul pe stradă, era sub o maşină. Şoferul încerca să plece şi bufniţa a fost văzută de o profesoară. Aceasta a oprit maşina, a luat puiul, l-a dus la secretariat, unde a stat toată ziua. Au venit studenţii să-şi facă poze cu bufniţa, noi avem pe siglă o bufniţă galbenă, simbol al înţelepciunii, de aceea este interesant ce s-a întâmplat. Este mascota facultăţii şi deja ne-am ataşat de ea. Am decis să contribuim cu bani pentru mâncarea bufniţei şi, dacă se poate, o vom aduce la evenimentele facultăţii”, spune Ion Cordoneanu, decanul Facultăţii de Istorie, Filosofie şi Teologie din Galaţi, citat de Adevărul.

Mascota Facultăţii de Istorie, Filosofie şi Teologie din Galaţi a prins viaţă. Un pui de ciuf este noua vedetă a facultăţii

De ani de zile, Facultatea de Istorie, Filosofie şi Teologie din Galaţi are pe siglă o bufniţă, simbol al înţelepciunii. Deunăzi, bufniţa rece şi nemişcată de pe frontispiciu a prins viaţă. Un pui de bufniţă rătăcit şi speriat a fost salvat de profesori de sub roţile unei maşini, chiar în faţa facultăţii.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top