va aflati aici:
Home > Actualitate > PSD Galaţi şi-a lansat candidaţii la alegerile locale din tot judeţul

PSD Galaţi şi-a lansat candidaţii la alegerile locale din tot judeţul

Președintele PSD Galați, europarlamentarul Dan Nica, i-a prezentat pe toți candidații pe care partidul îi sprijină pentru alegerile locale pentru primăriile din județ și orașe, dar și pentru șefia Consiliului Județean. Dintre candidații la un nou fotoliu de primar, 46 sunt în funcție, iar dintre aceștia 42 de primari sunt membri PSD şi au câştigat alegerile în 2016 candidând din partea PSD. Acestora li s-au adăugat doi primari în funcție care în 2016 au candidat din partea PNL, unul din partea UNPR și un altul de la Asociaţia Partida Rromilor, dar acum sunt în PSD şi vor candida din partea acestui partid.

Actualul președinte al Consiliului Județean Galați, Costel Fotea, a fost reconfirmat ca și candidat pentru un nou mandat din partea PSD, la fel și primarul în funcție, Ionuț Pucheanu, a fost reconfirmat în postura de candidat la scaunul de primar al orașului din partea PSD, informează MONITORUL DE GALAȚI.

PSD Galaţi şi-a lansat candidaţii la alegerile locale din tot judeţul – Monitorul de Galati – Ziar print si online

Peste 500 de membri ai Partidului Social Democrat (PSD) Galați au participat astăzi, vineri, 14 februarie 2020, la Teatrul Muzical „Nae Leonard” Galaţi, la conferința extraordinară a PSD Galați în cadrul căreia au fost lansați candidații la alegerile locale din tot județul, dar au fost desemnați și delegații care vor reprezenta filiala gălățeană la viitorul Congres de la București.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top