va aflati aici:
Home > Actualitate > La clubul Petrolul Ploiești se cere demisia lui Marius Stan

La clubul Petrolul Ploiești se cere demisia lui Marius Stan

Sponsorul principal al clubului de fotbal Petrolul Ploieşti, Veolia România, solicită demiterea preşedintelui Marius Stan ca urmare a deciziei acestuia de a-şi depune candidatura la alegerile pentru primăria municipiului Galaţi, anunță GAZETA SPORTURILOR.

Veolia România solicită demiterea domnului Marius Stan din funcţia de preşedinte al clubului FC Petrolul Ploieşti după aflarea din surse media a informaţiei că acesta şi-a lansat candidatura pentru obţinerea unui al doilea mandat de primar al oraşului Galaţi. Această situaţie este în conflict direct cu valorile şi misiunea Veolia, care este apolitică, şi încalcă fragrant termenii parteneriatului încheiat în vara 2017. Prin parteneriatul cu Veolia, FC Petrolul Ploieşti şi-a propus reclădirea unui club puternic, care să reprezinte cu cinste comunitatea locală şi să ajungă cât mai repede acolo unde îi este locul: în prim-planul fotbalului românesc, pe baza unei creşteri sănătoase şi a unui mod de lucru profesionist, fair-play şi apolitic…

De aceea partenerul finanţator a solicitat în regim de urgenţă întrunirea AGA a FC Petrolul Ploieşti pentru revocarea domnului Marius Stan din funcţia de preşedinte al clubului şi stabilirea măsurilor necesare pentru următoarea perioadă. În caz contrar, Veolia România se va retrage din parteneriat. Partenerul finanţator continuă astfel misiunea adoptată, de a consolida încrederea în bunele practici, în etică şi corectitudine pentru FC Petrolul Ploieşti

Comunicat de presă Veolia România

Veolia România este parte a grupului francez VEOLIA considerta lider mondial în furnizarea serviciilor de apă, de energie şi de salubritate. În România, Veolia furnizează servicii de alimentare cu apă potabilă și de canalizare, precum și servicii de energie.  Este acționar majoritar la companii ca APA NOVA București, APA NOVA Ploiești, Veolia Energie Prahova și Veolia Energie Iași.

Sponsorul principal al Petrolului Ploiești solicită demisia președintelui Marius Stan: „Altfel ne retragem de la club!”

Motivul? Acesta urmează să candideze pentru funcția de primar al orașului Galați. „Veolia România solicită demiterea domnului Marius Stan din funcția de președinte al clubului FC Petrolul Ploiești după aflarea din surse media a informației că acesta și-a lansat candidatura pentru obținerea unui al doilea mandat de primar al oraşului Galaţi.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top