va aflati aici:
Home > Educatie-Cultura > FOCUS: ROMÂNIA, REPUBLICA MOLDOVA ȘI CHESTIUNEA TRANSNISTREANĂ. Conferință la Galați

FOCUS: ROMÂNIA, REPUBLICA MOLDOVA ȘI CHESTIUNEA TRANSNISTREANĂ. Conferință la Galați

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați înparteneriat cu Fundația Universitară a Mării Negre a organizat, la sediul Centre for International Studies and Human Rights, conferința internațională „Dimensiunile vecinătății. Focus: România, Republica Moldova și chestiunea transnistreană” , transmite Romanian Global News.

La conferință au participat cadre universitare șicercetători din mai multe centre universitare din România (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, Universitatea din București, Universitatea „Babeș-Bolyai” Cluj, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iași, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, prin Laboratorul pentru Analiza Conflictului Transnistrean), Republica Moldova (Universitatea de Stat din Moldova, Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Haşdeu” din Cahul, Institutul de Istorie al Academiei de Științe a Republicii Moldova) precum şi din Confederația Elvețiană (Universitatea Fribourg) și Marea Britanie (Universitatea Cambridge). Au fost prezenți, de asemenea, jurnaliști din România și Republica Moldova (Europa Liberă) și reprezentanți ai organizațiilor non-guvernamentale (Promo-LEX, Liceul „Lucian Blaga din Tirapsol”). Invitatul special al organizatorilor a fost domnul Mircea Druc, fost prim-ministru al Republicii Moldova, informează RGN PRESS.

FOCUS: ROMÂNIA, REPUBLICA MOLDOVA ȘI CHESTIUNEA TRANSNISTREANĂ. Conferință la Galați

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați înparteneriat cu Fundația Universitară a Mării Negre a organizat, la sediul Centre for International Studies and Human Rights, conferința internațională „Dimensiunile vecinătății. Focus: România, Republica Moldova și chestiunea transnistreană” , transmite Romanian Global News.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top