va aflati aici:
Home > Economie > Prea puţini gălăţeni interesaţi de Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi

Prea puţini gălăţeni interesaţi de Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi

Cu peste 11 mii de şomeri aflaţi în evidenţe, din care aproximativ o mie aflaţi în plată, judeţul Galaţi înregistrează un procent la şomaj de aproape 6%. Adevărat, în scădere faţă de anii precedenţi, dar nimeni nu se aştepta ca prezenţa la această bursă să fie atât de scăzută, iar tinerii absolvenţi să fie trecuţi bine de prima tinereţe. Angajatorii au fost şi surprinşi de lipsa de interes, cu toate că propunerile lor acopereau aproape în totalitate domeniile de activitate. Încrezători în bursă, la Galaţi au venit societăţi şi din Brăila, Constanţa sau Bucureşti.

La final, bilanţul participării a indicat aproape 500 de participanţi, dintre care aproximativ 300 au fost cu studii superioare. Au participat 67 de agenţi economici, cu peste 1.200 de locuri de muncă, dintre care aproape 500 în spaţiul european, informează MONITORUL DE GALAȚI.

Prea puţini gălăţeni interesaţi de Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi – Monitorul de Galati – Ziar print si online

Cu peste 11 mii de şomeri aflaţi în evidenţe, din care aproximativ o mie aflaţi în plată, judeţul Galaţi înregistrează un procent la şomaj de aproape 6%. Adevărat, în scădere faţă de anii precedenţi, dar nimeni nu se aştepta ca prezenţa la această bursă să fie atât de scăzută, iar tinerii absolvenţi să fie trecuţi bine de prima tinereţe.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top