va aflati aici:
Home > Actualitate > Spitalul Județean Galați a rămas două zile fără kituri de testare pentru coronavirus: ”Am așteptat 40 de ore să primim rezultatul”

Spitalul Județean Galați a rămas două zile fără kituri de testare pentru coronavirus: ”Am așteptat 40 de ore să primim rezultatul”

Ionel Matei, 60 de ani, a ajuns marți la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean. Bărbatul, diagnosticat cu cancer la sfârșitul anului trecut, a făcut radioterapie, iar acum era programat pentru operație. Pentru a putea efectua intrvenția chirurgicală, pacientul a trebui să facă testul pentru Covid-19. ”După ce a făcut testul, soțul meu a fost într-un salon, unde mai era un pacient, aflat și el în așteptarea rezultatului. Orele au trecut, iar bărbatul meu a întrebat cât mai durează până află rezultatul. I s-a răspuns că nu sunt kituri pentru testare și că va mai dura”, a povestit soția lui Ionel Matei.
Mai mult, din cauza formei de cancer pe care o are, Ionel Matei era constipat de patru zile. ”Când a informat personalul medical despre acest lucru, i s-a răspuns: Așa, și? Știm că în spital este mult de lucru acum, însă puțină omenie tot ar trebui să existe”, a mai spus femeia, relatează LIBERTATEA.

Spitalul Județean Galați a rămas două zile fără kituri de testare pentru coronavirus: “Am așteptat 40 de ore să primim rezultatul”. Reacția directorului medical

Timp de două zile, în această săptămână, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei din Galați nu au putut fi recoltate analizele pentru depistarea coronavirusului, deoarece unitatea medicală a rămas fără kiturile necesare testării, a dezvăluit Viața liberă. Conform mărturiei soției unui pacient, 40 de ore a durat așteptare până la venirea rezultatelor.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top