va aflati aici:
Home > Actualitate > Secția de ATI a Spitalului Județean, care îngrijește pacienții COVID-19, a intrat în revizie

Secția de ATI a Spitalului Județean, care îngrijește pacienții COVID-19, a intrat în revizie

Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Galați a intrat în revizie pentru trei zile. Pacienții au fost mutați în alte secții ale unității medicale. O femeie infectată cu noul virus, în stare gravă, a fost transferată, duminică seară, la spitalul din Brăila.

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean Galați, intervenția nu putea fi amânată fiind vorba despre mai multe defecțiuni la echipamentele electrice și de oxigen. Toți pacienții sunt în siguranță și au fost mutați în alte spații. Reparațiile vor ține trei zile, timp în care se va face și dezinfecție. Închiderea secției de Anestezie și Terapie Intensivă s-a făcut cu aprobarea Ministerului Sănătății, informează CETĂTEANUL.NET.

Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Galați a intrat în revizie. Pacienții, mutați pe alte secții

Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Galați a intrat în revizie pentru trei zile. Pacienții au fost mutați în alte secții ale unității medicale. O femeie infectată cu noul virus, în stare gravă, a fost transferată, duminică seară, la spitalul din Brăila. Potrivit reprezentanților Spitalului Județean Galați, intervenția nu putea fi amânată fiind …

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top