va aflati aici:
Home > Actualitate > Masca devine obligatorie în Galaţi şi alte cinci localităţi. Rata de infectare în oraş a ajuns la 1,87 la mie

Masca devine obligatorie în Galaţi şi alte cinci localităţi. Rata de infectare în oraş a ajuns la 1,87 la mie

La nivelul judeţului Galaţi, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat astăzi, 12.10.2020, următoarele măsuri pentru prevenirea răspândirii infecţiilor cu SARS COV 2:

-Toate instituţiile publice şi private, precum şi operatorii economici care îşi desfăşoară activitatea în municipiul Galaţi (1,87) şi comunele Cuca (4,24), Gohor (1,83), Iveşti (4,64), Şendreni (1,96) şi Vânători (1,58) îşi vor desfăşura activitatea prin organizarea programului de lucru în regim de muncă la domiciliu / telemuncă, iar în cazul în care acest lucru nu este posibil, se recomandă decalarea programului de lucru.

-Începând cu data de 13.10.2020, de la ora 06.00, la nivelul municipiul Galaţi (1,87) şi comunele Cuca (4,24), Gohor (1,83), Iveşti (4,64), Şendreni (1,96) şi Vânători (1,58), în toate spaţiile publice, atât cele interioare, cât şi cele exterioare este obligatorie purtarea măştii de protecţie astfel încât să acopere nasul şi gura. Totodată, în aceeaşi şedinţă a CJSU s-au stabilit noi scenarii pentru mai multe instituţii de învăţământ din localităţile cu rata de incidenţă cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 1,5 cazuri / 1000 locuitori, informează ADEVĂRUL.

Masca devine obligatorie în Galaţi şi alte cinci localităţi. Rata de infectare în oraş a ajuns la 1,87 la mia de locuitori

În toate spaţiile publice din Galaţi, atât cele interioare, cât şi cele exterioare, este obligatorie purtarea măştii de protecţie astfel încât să acopere nasul şi gura.Toate instituţiile publice şi private, precum şi operatorii economici îşi vor desfăşura activitatea prin organizarea programului de lucru în regim de muncă la domiciliu.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top