va aflati aici:
Home > Actualitate > Schemă: Primăria Galați și o fostă societate de stat, ulterior privatizată, înșală chiriașii

Schemă: Primăria Galați și o fostă societate de stat, ulterior privatizată, înșală chiriașii

Îndeplinind condițiile legale, în luna ianuarie 2019, Primăria Municipiului Galați a remis cetățeanului Virgiliu Zamfir,  Acordul de cumpărare pentru o locuință din Municipiul Galați, în baza Legii nr.112 / 1995.
Din cuprinsul acestui acord, viitorul proprietar a fost nevoit să se adreseze societății LOCONFORT SA – Galați în vederea finalizării acțiunii de cumpărare în rate sau cu plata integrală așa cum prevede Legea.

”Încă de la început am fost deranjat de faptul că mă văd nevoit să mă adresez unei societăți  despre care auzisem din diverse surse că nu se bucura de o bună reputație în rândul agențiilor imobiliare din Galați , fiind dubios cum această entitate  care a înregistrat pierderi financiare consecutive  timp de 8 ani ( intervalul anilor 2008-2017) , reprezintă interesul statului român privind încasarea prețului total sau în rate al unui imobil , sumele vehiculate fiind semnificative raportat la situația financiară se pare incertă / riscantă al acestui agent economic. ” A declarat pentru România Liberă, cetățeanul român înșelat prin metoda pe care o vom prezenta în continuare.

Schemă: Primăria Galați și o fostă societate de stat, ulterior privatizată, înșală chiriașii | Romania Libera

Un cetățean român, care a locuit încă din anul 1993 într-un imobil situat în centrul Municipiului Galați, pe strada Universității, în baza unui contract de închiriere semnat cu Primăria, a fost înșelat de autoritățile române deși semnase actul de cumpărare al locuinței.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top