va aflati aici:
Home > Economie > Potop de nereguli la firmele care vând produse cosmetice. Au fost confiscate unghii şi gene false

Potop de nereguli la firmele care vând produse cosmetice. Au fost confiscate unghii şi gene false

În perioada 3-14.02.2020, comisarii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Galaţi au efectuat o serie de verificări în ceea ce priveşte modul în care sunt comercializate produsele cosmetice în Tecuci şi Galaţi. Au fost verificate 20 de firme, controalele soldându-se cu  12 amenzi contravenţionale în valoare de 39.000 de lei si 12 avertismente. S-au oprit de la comercializare temporar  produse în valoare de 2.549 de lei şi definitiv produse în valoare de 2.755 de lei. Comisarii CJPC Galaţi au constatat numeroase nereguli. Astfel, în zece magazine s-au găsit la comercializare produse cosmetice (rimel, farduri de ochi, rujuri, oje,) expirate. De asemenea, au fost verificate şi testerele puse la dispoziţie pentru consumatori, constatându-se că multe dintre acestea erau expirate sau nu aveau înscrisă data deschiderii, relatează ADEVĂRUL.

Potop de nereguli la firmele care vând produse cosmetice. Au fost confiscate unghii şi gene false care conţin un aditiv periculos

În perioada 3-14.02.2020, comisarii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Galaţi au efectuat o serie de verificări în ceea ce priveşte modul în care sunt comercializate produsele cosmetice în Tecuci şi Galaţi. Au fost verificate 20 de firme, controalele soldându-se cu 12 amenzi contravenţionale în valoare de 39.000 de lei si 12 avertismente.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top