va aflati aici:
Home > Uncategorized > Reverență în fața medicilor. Mărturia emoționantă a unui pacient gălățean cu Covid-19

Reverență în fața medicilor. Mărturia emoționantă a unui pacient gălățean cu Covid-19

Eugen Pop, de 64 de ani, s-a autoizolat recent la casa părintească dintr-o comună din județul Cluj, Recea Cristur. E stabilit în Galați de peste 40 de ani și-a venit la Cluj să se opereze, fiind diagnosticat cu Sars-Cov-2. A stat 9 zile în secția de Anestezie și Terapie Intensivă la Spitalul de Boli Infecțioase, cu șanse minime de supraviețuire. S-a vindecat miraculos și mai are de stat câteva zile în izolare.

Bărbatul are și diabet, are dublă coxatroză la picioare și e suspect de cancer, având un limfom pe care nu a mai apucat să-l verifice clinic, prin biopsie.

Nu știu de unde am luat virusul, cred că de pe drum de la Galați spre Cluj m-am pricopsit cu el, pe autobuz. M-am dus la Spitalul Militar, după ce-am făcut febră și am fost diagnosticat cu pneumonie-bilaterală. Aveam febră, mi-au făcut test Covid și a ieșit neconcludent, iar apoi m-au transferat la Spitalul de Boli Infecțioase, unde m-am internat sâmbătă, pe data de 4 iulie. (…)Domnule, nu-i doresc nimănui asta. Ni-mă-nui! Groaznică experiență. Imobilizat la pat, am fost nevoit să încep din nou să învăț să respir. Îți dau oxigen, ești ventilat mecanic, dar trebuie să înveți să respiri, chiar dacă de fiecare dată când tragi aer în piept, e ca și cum înghiți o bilă mare. Durere, durere, neputință. Asta simți. Aveam trei branule cu perfuzii.

Faci pe tine tot în fiecare zi. Ești legat de pat, practic. Nu te miști, nu faci nimic în afară de faptul că te chinui să respiri.”, a declarat acesta pentru G4MEDIA.

Reverență în fața medicilor. Mărturia emoționantă a unui pacient cu Covid-19 internat la ATI și salvat, deși avea multiple afecțiuni grave

Eugen Pop, de 64 de ani, s-a autoizolat recent la casa părintească dintr-o comună din județul Cluj, Recea Cristur. E stabilit în Galați de peste 40 de ani și-a venit la Cluj să se opereze, fiind diagnosticat cu Sars-Cov-2. A stat 9 zile în secția de Anestezie și Terapie Intensivă la Spitalul de Boli Infecțioase, cu șanse minime de supraviețuire.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top