va aflati aici:
Home > Economie > Execuția Centurii de ocolire a Galațiului: s-a desemnat firma constructoare

Execuția Centurii de ocolire a Galațiului: s-a desemnat firma constructoare

Lucian Bode - Ministrul Transporturilor
Lucian Bode – Ministrul Transporturilor

Compania Naţională de Administrare a Infrastucturii Rutiere (CNAIR) a desemnat câştigătorul pentru proiectarea şi execuţia variantei de ocolire Galaţi, a anunţat ieri, 31 iulie, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, informează ziarul BURSA.

Ofertantul desemnat câştigător este asocierea SA&PE Construct SRL – SC Spedition UMB SRL – SC Tehnostrade SRL, cu preţul de 705.282.636,69 lei fără TVA, durata contractului fiind de 12 luni perioada de proiectare şi 42 luni perioada de execuţie a lucrărilor.

Ministrul a precizat că speră ca semnarea contractului de achiziţie publică să fie posibilă în cel mai scurt timp, dacă nu vor exista contestaţii, mai informează publicația BURSA.

Citește și: 1,22 miliarde de euro pentru centura ocolitoare – articol înrudit

 

 

S-a reuşit, printr-un efort extraordinar din partea CNAIR, să se finalizeze raportul procedurii în ceea ce priveşte atribuirea contractului de proiectare şi execuţie pentru cei 33 de kilometri ai variantei ocolitoare Galaţi. Este un proiect mult aşteptat de gălăţeni, este un proiect parte a unui complex de investiţii pe care noi îl gândim în regiunea Dobrogea, în regiunea Dunării de Jos, în care vom conecta această regiune, pe de o parte cu coridorul IX, coridorul de transport Ploieşti – Buzău – Focşani – Bacău – Paşcani – Suceava – Siret şi, pe de altă parte, vom conecta această regiune prin VO Galaţi, drumul expres Brăila-Galaţi-podul de la Brăila, drumul expres Brăila – Tulcea, drumul expres Tulcea – Constanţa de coridorul principal pan-european, coridorul IV – Constanţa-Bucureşti-Sibiu-Nădlac.

LUCIAN BODE – ministrul Transporturilor

Știrea integrală pe BURSA.RO:

LUCIAN BODE: ”S-a desemnat câştigătorul pentru proiectarea şi execuţia variantei de ocolire Galaţi”

Compania Naţională de Administrare a Infrastucturii Rutiere (CNAIR) a desemnat câştigătorul pentru proiectarea şi execuţia variantei de ocolire Galaţi, a anunţat, astăzi, la Zalău, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, conform Agerpres. “S-a reuşit, printr-un efort extraordinar din partea CNAIR, să se finalizeze raportul procedurii în ceea ce priveşte atribuirea contractului de proiectare şi execuţie pentru cei 33 de kilometri ai variantei ocolitoare Galaţi.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top