va aflati aici:
Home > Actualitate > Restaurantele, cafenelele, casele de pariuri şi teatrele se redeschid la 30 la sută din capacitate

Restaurantele, cafenelele, casele de pariuri şi teatrele se redeschid la 30 la sută din capacitate

Potrivit autorităţilor, rata de incidenţă cumulată a cazurilor de infectare cu SAR-COV 2 din ultimele 14 zile este 2,15 cazuri/1000 locuitori. Astfel, începând de luni, 25 ianuarie, restaurantele, teatrele, jocurile de noroc şi cinematografele din oraşul Galaţi se redeschid în limita a 30 la sută din capacitatea disponibilă şi cu respectarea tuturor normelor sanitare aflate în vigoare.  Masca de protecţie rămâne obligatorie, iar activităţile economice pot fi desfăşurate doar în intervalul orar 6,00-23,00. Totodată, restricţiile de circulaţie pe timp de noapte se menţin între orele 23:00 şi 5:00, relatează ADEVĂRUL.

Măsuri de relaxare în oraşul Galaţi. Restaurantele, cafenelele, casele de pariuri şi teatrele se redeschid la 30 la sută din capacitate

Se relaxează restricţiile în oraşul Galaţi după ce rata de infectare din ultimele 14 zile a scăzut sub 3 cazuri la 1.000 locuitori. Prin urmare se vor redeschide restaurantele, cafenelele, jocurile de noroc la interior, în limita a 30 la sută din capacitatea disponibilă.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top