va aflati aici:
Home > Actualitate > Un gălăţean a dat în judecată autorităţile locale pe motiv că i-au demolat „atelierul de cercetare”

Un gălăţean a dat în judecată autorităţile locale pe motiv că i-au demolat „atelierul de cercetare”

Un bărbat din Galaţi, Aurel Cocu, a dat în judecată Primăria pe motiv că i-au demolat ilegal ”atelierul de cercetare”, amenajat într-un garaj din zona blocului BR2, în spatele fostei agenţii CFR. Acesta susţine că are la activ 16 invenţii şi 20 de inovaţii înregistrate la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci, iar în acest context a cerut în 1992 şi a obţinut de la municipalitate autorizaţie pentru deschiderea unui ”atelier de cercetare”.

Demolarea construcţiei a început pe 19.05.2020 şi a fost întreruptă iniţial după ce ginerele lui Aurel Cocu a cerut autorităţilor locale un răgaz pentru a recupera bunurile din garaj şi pentru a continua pe cheltuiala proprie demolarea construcţiei. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, Primăria a inventariat bunurile găsite în garaj, le-a ridicat şi depozitat într-un spaţiu aparţinând municipalităţii şi a continuat demolarea construcţiei. În plus, îi impută acum 4.173 de lei lui Aurel Cocu în contul cheltuielilor efectuate pentru demolarea ”atelierului de cercetare”, relatează ADEVĂRUL.

Un gălăţean a dat în judecată autorităţile locale pe motiv că i-au demolat „atelierul de cercetare”

Bărbatul, care susţine că este autorul a 16 invenţii şi 20 de inovaţii înregistrate la OSIM, a chemat în judecată Primăria Galaţi pentru că i-au demolat garajul, unde amenajase ceea ce numeşte un atelier de cercetare. Municipalitatea susţine în schimb că respectiva construcţie avea caracter provizoriu.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top