va aflati aici:
Home > Educatie-Cultura > Regizorul Cristian Ban montează la Dramatic “Mame” – un spectacol bazat pe viața personală a actorilor

Regizorul Cristian Ban montează la Dramatic “Mame” – un spectacol bazat pe viața personală a actorilor

„Va fi un spectacol foarte personal, foarte emoționant, care îi va da ocazia publicului gălățean să aibă parte de o experiență teatrală inedită. „MaMe” va fi primul spectacol din repertoriu construit după metoda devised theatre și primul proiect de tipul work in progress. Este un moment important pentru Teatrul gălățean, care implementează metode de lucru de actualitate în Occident”, a declarat pentru NE PASĂ DE GALAȚI, Florin Toma, directorul general al Teatrului Dramatic „Fani Tardini”.

Regizorul Cristian Ban montează la Dramatic „MaMe” – un spectacol bazat pe viața personală a actorilor

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Acasă Cultură Regizorul Cristian Ban montează la Dramatic „MaMe” – un spectacol bazat pe viața personală a actorilor Trupa Teatrului Dramatic „Fani Tardini” Galați a început lucrul la o nouă producție: „MaMe” – o creație colectivă bazată pe amintirile actorilor din distribuție și pe relațiile acestora cu mamele din viața reală.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top