va aflati aici:
Home > Educatie-Cultura > Eleva care uimeşte prin lucrările sale de artă. La doar 14 ani, primeşte comenzi pentru ilustraţii şi portrete

Eleva care uimeşte prin lucrările sale de artă. La doar 14 ani, primeşte comenzi pentru ilustraţii şi portrete

Ana Maria Essensky  (14 ani), elevă în clasa a VII-a la Colegiul Naţional ”Vasile Alecsandri” din Galaţi, s-a înscris la profilul Matematică-Informatică pentru a urma tradiţia din familia ei, tatăl şi fratele fiind ingineri, însă o întâmplare i-a deturnat cursul vieţii. Când avea 10 ani, a început să deseneze din plictiseală mai multe jucării pe care le avea în cameră. Ulterior, colegii şi apoi profesorii i-au spus că are un talent fantastic la ilustrare şi aşa adolescenta s-a apucat de desen la modul serios. Şi-a creat şi un cont pe Instagram în 2015, unde îşi expune lucrările spre vânzare. ”Mi-am deschis contul mai mult din pasiune. După aceea am văzut că pot obţine bani din acest hoby şi am încercat să mă promovez mai bine”, ne povesteşte Ana Maria cum a început totul. Acum, la doar 14 ani, adolescenta a început să primească din ce în ce mai multe comenzi pentru portrete şi ilustraţii. Diverse persoane îi trimit o imagine de referinţă, de la care tânara artistă pleacă, punându-şi în practică talentul în arta ilustraţiei. Nu i-a fost uşor, mai ales că nu are studii de profil care să o ajute în ceea ce face, în special când trebuie să realizeze portrete, iar aprecierea dimensiunilor şi contururilor umane îi dau încă bătăi de cap, relatează ADEVĂRUL.

Eleva care uimeşte prin lucrările sale de artă. La doar 14 ani, primeşte comenzi pentru ilustraţii şi portrete

Ana Maria Essensky (14 ani), elevă în clasa a VII-a la Colegiul Naţional “Vasile Alecsandri” din Galaţi, este unul dintre adolescenţii geniali ai României. Are un talent înnăscut la desen şi grafică digitală şi visează să ajungă ilustrator pentru marile case de filme şi desene animate din America.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top