va aflati aici:
Home > Actualitate > Cum îşi bate joc Primăria din Galaţi de persoanele cu handicap. „În fiecare an să depuneţi solicitarea“

Cum îşi bate joc Primăria din Galaţi de persoanele cu handicap. „În fiecare an să depuneţi solicitarea“

Un gălăţean a scris pe adresa redacţiei Adevărul, arătându-se revoltat de faptul că un drept garantat persoanelor cu handicap de legea 448/2006, respectiv dreptul la un loc gratuit de parcare, a fost transformat de Primăria Galaţi într-o chestie aproape facultativă. ”Aş dori să vă aduc la cunoştiinţă cum respectă primăria Galaţi drepturile persoanelor cu handicap în baza legii 448/2006.  În 09.12.2019 am făcut o solicitare către primărie pentru atribuirea unui loc de parcare pentru persoanele cu handicap în zona de reşedinţă. Se pare că trebuie să aştepţi primăvara sau să te rogi să aibă buget pentru 2 litri de var/ vopsea. Sau aş putea spera că boala mea să ia o pauză, până hotărăşte cineva din cadrul instituţiei atribuirea locului de parcare.  Deşi ei recunosc că am dreptul, sunt pus pe aşteptare”, a declarat Adrian Oancea, solicitantul locului de parcare, pentru ADEVĂRUL.

Cum îşi bate joc Primăria din Galaţi de persoanele cu handicap. „În fiecare an să depuneţi solicitarea”

Municipalitatea din Galaţi îi sugerează unei persoane cu handicap să revină în fiecare an cu o nouă cerere pentru a beneficia de un drept stabilit de legea 448/2006, dacă între timp nu i se îmbunătăţeşte starea medicală sau nu moare.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top