va aflati aici:
Home > Actualitate > Punct final în cel mai mare scandal legat de Armata Română: Damen pierde definitiv!

Punct final în cel mai mare scandal legat de Armata Română: Damen pierde definitiv!

După procesul pierdut, definitiv, la Curtea de Apel București, firma olandeză Damen a transmis că respectă decizia instanței dar va continua să ceară în justiție accesul la documentele licitației.

„Damen este mai hotărât ca niciodată să rămână un partener de încredere al României pentru construcția de nave civile și militare împreună cu cei peste 6500 de angajați și subcontractanți în România. Damen este singurul constructor de nave din România care și-a dovedit capacitatea de a livra la timp, respectând bugetele și parametrii contractați. Din momentul începerii licitației, șantierele navale Damen din România au livrat mai multe nave pentru forțe navale din întreaga lume”, se mai arată în comunicatul Damen, relayează EVENIMENTUL ZILEI.

Punct final în cel mai mare scandal legat de Armata Română: Damen pierde definitiv! | Evenimentul Zilei

După procesul pierdut, definitiv, la Curtea de Apel București, firma olandeză Damen a transmis că respectă decizia instanței dar va continua să ceară în justiție accesul la documentele licitației. „Damen a primit decizia Curții de Apel București ca urmare a apelui formulat în instanță în ceea ce privește rezultatul Programului de înzestrare esențial „Corvetă multifuncțională”.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top