va aflati aici:
Home > Actualitate > Medicul epidemiolog câștigă 110 mii de euro anual de la stat, dar anchetele epidemiologice nu există nici în spital

Medicul epidemiolog câștigă 110 mii de euro anual de la stat, dar anchetele epidemiologice nu există nici în spital

Medicul epidemiolog care conduce compartimentul de supraveghere și control din cadrul DSP Galați primește pentru asta un salariu mare decât al președintelui României. K. W. Iohannis are doar 179.735 de lei net salariu pe anul trecut.

Mai mult, dr. Mariana Ioan șef CSCBT la DSP Galați mai face de 2,5 ori salariul lui Iohannis din activități remunerate tot de stat.

Ca persoană fizică autorizată, medic epidemiolog contractat de majoritatea spitalelor din județ, Mariana Ioan combate răspândirea bolilor transmisibile, inclusiv a infecțiilor cu nosocomiale – și mai nou a COVID-19 – supervizată de Mariana Ioan, șefă la departamentul de resort al DSP Galați.

După cum lesne se poate observa, sumele încasate sunt halucinante și, adunate atât de la instituția de control a statului – Direcția de Sănătate Publică Galați – dar și de la diverse spitale de stat, îi aduc Marianei Ioan un venit anual net pe 2019 de 530.762 de lei. Adică aproximativ 110 mii de euro net, peste 9 mii de euro lunar. Bani suficienți să fie plătiți șase doctori destoinici în România, la un 1,500 de euro net lunar fiecare.

Întreg articolul pe site-ul ALTERNATIVA-JURNALISM FĂRĂ MOGULhttps://www.faramogul.ro/epidemiolog-galati-castiga-de-trei-ori-presedintele-romaniei/

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top