va aflati aici:
Home > Actualitate > Program social unic: pensionarii din Galaţi sunt învăţaţi să folosească telefonul inteligent

Program social unic: pensionarii din Galaţi sunt învăţaţi să folosească telefonul inteligent

Primul modul al cursurilor va începe pe data de 16 martie 2020, la Filiala nr. 2 „Paul Păltănea” a Bibliotecii Judeţene „V. A Urechia”, în colaborare cu Fundaţia „Andreiana Juventus”. Deocamdată, zeci de persoane şi-au anunţat dorinţa de a participa, aşa că nu este exclus să existe şi alte module de curs în perioada ulterioară. „Programul se adresează seniorilor dornici să descopere şi să-şi dezvolte aptitudinile de tehnoredactare şi comunicare virtuală, deschişi la experienţe noi şi cu dorinţa de a petrece timp de calitate la bibliotecă. Mai mult, suntem conştienţi că mulţi vârstnici au rude, copii, nepoţi plecaţi în alte oraşe din România sau în afara ţării, de aceea ne dorim, astfel, să îi ajutăm să înveţe să utilizeze noua tehnologie pentru a fi permanent în contact cu cei dragi”, a declarat Corina Dobre, managerul bibliotecii judeţene, pentru ADEVĂRUL.

Detaliile unui program social unic: pensionarii din Galaţi sunt învăţaţi să folosească telefonul inteligent pentru „a vorbi aceeaşi limbă cu nepoţii”

Programul prin care pensionarii gălăţeni sunt învăţaţi să folosească telefonul inteligent este lansat de Biblioteca Judeţeană „V.A. Urechia” şi deja se anunţă o participare foarte numeroasă. Cursurile sunt gratuite şi vor începe în 16 martie. Dacă va exista cerere, ele ar putea fi reluate.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top