va aflati aici:
Home > Actualitate > Consiliul Executiv Național al PMP a aprobat candidatura lui Cătălin Cristache la Primăria Galați

Consiliul Executiv Național al PMP a aprobat candidatura lui Cătălin Cristache la Primăria Galați

Vicepreședintele Partidului Mişcarea Populară, deputatul gălățean Cătălin Cristache, a anunţat că în cadrul Consiliului Executiv Naţional al PMP i-a fost aprobată candidatura la Primăria municipiului Galați.

„În şedinţa Consiliului Executiv Naţional al PMP, desfăşurată la Palatul Parlamentului, au fost validate candidaturile din partea partidului pentru mai multe primării reprezentând municipii reşedinţă de judeţ din întreaga ţară. În rândul acestora, a fost aprobată cu unanimitate de voturi şi candidatura mea pentru funcţia de primar al municipiului Galați”, a declarat liderul organizației județene Galați a PMP pentru ȘTIRI DE GALAȚI.

Consiliul Executiv Național al PMP a aprobat candidatura lui Cătălin Cristache la Primăria Galați – Știri de Galați

Vicepreședintele Partidului Mişcarea Populară, deputatul gălățean Cătălin Cristache, a anunţat că în cadrul Consiliului Executiv Naţional al PMP i-a fost aprobată candidatura la Primăria municipiului Galați. „În şedinţa Consiliului Executiv Naţional al PMP, desfăşurată la Palatul Parlamentului, au fost validate candidaturile din partea partidului pentru mai multe primării reprezentând municipii reşedinţă de judeţ din întreaga …

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top