va aflati aici:
Home > Educatie-Cultura > Primăria Galaţi construieşte sală de sport şi sală de mese pentru Şcoala Gimnazială nr. 28 “Mihai Eminescu”

Primăria Galaţi construieşte sală de sport şi sală de mese pentru Şcoala Gimnazială nr. 28 “Mihai Eminescu”

Şcoala Gimnazială nr. 28 “Mihai Eminescu” din cartierul Mazepa va beneficia de o nouă construcţie în care va funcţiona o sală de sport, dar şi sală de mese. Primăria Galaţi va investi aproximativ 4,3 milioane lei fără TVA, iar noua clădire va avea o sală de sport cu gradene pentru 170 de spectatori, iar la demisol, vor fi două săli de mese cu 296 de locuri fiecare, informează MONITORUL DE GALAȚI.

 

Primăria Galaţi construieşte sală de sport şi sală de mese pentru Şcoala Gimnazială nr. 28 “Mihai Eminescu” – Monitorul de Galati – Ziar print si online

Şcoala Gimnazială nr. 28 “Mihai Eminescu” din cartierul Mazepa va beneficia de o nouă construcţie în care va funcţiona o sală de sport, dar şi sală de mese. Primăria Galaţi va investi aproximativ 4,3 milioane lei fără TVA, iar noua clădire va avea o sală de sport cu gradene pentru 170 de spectatori, iar la demisol, vor fi două săli de mese cu 296 de locuri fiecare.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top