va aflati aici:
Home > Actualitate > Prima grădiniţă construită după Revoluţie la Galaţi. Va costa 1,4 milioane de euro

Prima grădiniţă construită după Revoluţie la Galaţi. Va costa 1,4 milioane de euro

Primăria Galaţi informează că astăzi s-a realizat predarea amplasamentului pentru construcţia, cu fonduri europene, a primei grădiniţe din oraş, după anul 1990.  

Grădiniţa se va construi  în cartierul Ţiglina 2, pe strada Constructorilor, va avea parter şi două etaje, opt săli de clasă, un cabinet medical, loc de joacă şi birouri. De asemenea, se vor asigura dotări precum: mese, scaune, birouri, dulapuri şi vestiare, jocuri, videoproiectoare, laptopuri, ecrane de proiecţie, imprimante şi materiale didactice. Este un proiect cu fonduri europene de aproximativ 1,4 milioane de euro. Continuăm modernizarea şcolilor şi grădiniţelor, astfel încât copiii să se bucure de cele mai bune condiţii”, a anunţat Ionuţ Pucheanu, primarul oraşului Galaţi.  

La exterior se vor amenaja spaţii de joacă pentru copii care vor avea la dispoziţie căsuţe, leagăne sau tobogane. Grădiniţa este destinată unui număr de 160 de preşcolari, împărţiţi în 8 săli de grupă. Aria desfăşurată construită va fi de 1.250,00 mp, aria construită va avea 503,00 mp, suprafaţa terenului fiind de 1.626,00 mp, informează ADEVĂRUL.

Prima grădiniţă construită după Revoluţie la Galaţi. Va costa 1,4 milioane de euro

Primăria Galaţi anunţă construirea primei grădiniţe din ultimii 30 de ani. Unitatea de învăţământ se va construi în Ţiglina 2, va avea parter şi două etaje, opt săli de clasă, un cabinet medical, loc de joacă şi birouri. Este un proiect cu fonduri europene de aproximativ 1,4 milioane de euro.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top