va aflati aici:
Home > Actualitate > Campania de vaccinare, blocată la Galaţi. Toate programările au fost amânate deoarece nu există vaccin

Campania de vaccinare, blocată la Galaţi. Toate programările au fost amânate deoarece nu există vaccin

De trei zile, la centrele de vaccinare anti-Covid din judeţul Galaţi nu se efectuează decât dozele de rapel. Astfel, toţi gălăţenii care erau programaţi să se vaccineze anti-Covid au fost contactaţi telefonic să nu se mai deplaseze la centrele de vaccinare.  Potrivit autorităţilor, în prezent în centrele de vaccinare din Galaţi nu mai există decât produsul Pfizer care este folosit pentru a doua doză (rapel). Vaccinul Moderna s-a terminat încă din weekend, iar AstraZeneca încă nu a ajuns, deocamdată, la Galaţi.  O nouă tranşă de doze Moderna ar putea să ajungă marţi în oraş, însă nu ştie deocamdată cantitatea, informează ADEVĂRUL.

Campania de vaccinare, blocată la Galaţi. Toate programările au fost amânate deoarece nu există vaccin

De trei zile, la centrele de vaccinare anti-Covid din judeţul Galaţi nu se efectuează decât dozele de rapel. Astfel, toţi gălăţenii care erau programaţi să se vaccineze anti-Covid au fost contactaţi telefonic să nu se mai deplaseze la centrele de vaccinare.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top