va aflati aici:
Home > Actualitate > Poliţia din Galaţi verifică intrările în judeţ pentru depistarea transporturilor ilegale de pasageri din Italia

Poliţia din Galaţi verifică intrările în judeţ pentru depistarea transporturilor ilegale de pasageri din Italia

Poliţia Rutieră va amplasa din această seară filtre la intrările în judeţul Galaţi, la Şendreni şi la Tecuci, pentru a depista transporturile ilegale de pasageri pe ruta Italia-Galaţi, a declarat prefectul judeţului Galaţi, Gabriel Avrămescu.
Epidemia de coronavirus care a băgat în carantină cel puțin 10 localități din nordul Italiei a pus în alertă şi autorităţile din România. Prefectul judeţului Galaţi, Gabriel Avrămescu, le-a solicitat transportatorilor cu licenţă care efectuează curse Italia-România sau care transportă pasageri la şi dinspre aeroportul Otopeni, să le distribuie pasagerilor chestionare asemănătoare celor care se completează în aeroport, informează LIBERTATEA.

Poliţia din Galaţi verifică intrările în judeţ pentru depistarea transporturilor ilegale de pasageri din Italia

Epidemia de coronaviru s care a băgat în carantină cel puțin 10 localități din nordul Italiei a pus în alertă şi autorităţile din România. Prefectul judeţului Galaţi, Gabriel Avrămescu, le-a solicitat transportatorilor cu licenţă care efectuează curse Italia-România sau care transportă pasageri la şi dinspre aeroportul Otopeni, să le distribuie pasagerilor chestionare asemănătoare celor care se completează în aeroport.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top