va aflati aici:
Home > Actualitate > Primăria Galaţi îşi suspendă activitatea cu publicul după ce zeci de angajaţi s-au infectat cu coronavirus

Primăria Galaţi îşi suspendă activitatea cu publicul după ce zeci de angajaţi s-au infectat cu coronavirus

Primăria municipiului Galaţi anunţă suspendarea activităţii de relaţii cu publicul la sediul central din strada Domnească nr. 54, în perioada 26 noiembrie – 10 decembrie, pentru a reduce riscul răspândirii infecţiei cu noul coronavirus, având în vedere apariţia unor noi cazuri de infectare în rândul angajaţilor. Sesizările şi solicitările pot fi depuse în continuare în format electronic”, se arată în informarea Biroului de presă.

Aproximativ 30 de angajaţi ai primăriei sunt infectaţi cu SARS-CoV-2 şi au fost izolaţi la domiciliu, iar cei care au intrat în contact cu aceştia sunt testaţi, informează G4MEDIA.

 

Primăria Galaţi îşi suspendă activitatea cu publicul după ce zeci de angajaţi s-au infectat cu coronavirus

Primăria municipiului Galaţi îşi suspendă activitatea cu publicul la sediul central, în perioada 26 noiembrie – 10 decembrie, după ce zeci de angajaţi s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2, informează, miercuri, Biroul de presă al instituţiei, relatează Agerpres. „Primăria municipiului Galaţi anunţă suspendarea activităţii de relaţii cu publicul la sediul central din strada Domnească nr.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top