va aflati aici:
Home > Educatie-Cultura > Pianista gălățeană, celebră la 10 ani, care performează la matematică şi ortografie

Pianista gălățeană, celebră la 10 ani, care performează la matematică şi ortografie

Iulia-Daria Lefter, elevă în clasa a IV-a la Şcoala Gimnazială ”Mihail Sadoveanu” din Galaţi, este unul dintre copiii geniali ai României. Cântă de la 4 ani şi jumătate, iar până la vârsta de 10 ani a câştigat peste 30 de concursuri şi festivaluri naţionale şi internaţionale de interpretare la pian.

”Îmi place foarte mult să cânt la pian, deoarece mă relaxează foarte mult sunetele, clapele. Parcă îmi dau aripi, simt că zbor. Mi se pare extraordinar că pot încânta publicul prin ceea ce cânt. Nu mi se pare nimic complicat în a cânta la pian pentru că mie îmi face plăcere să fac asta”,  dezvăluie Iulia sentimentele pe care le încearcă când se aşează la pian, relatează ADEVĂRUL.

Pianista celebră la 10 ani care performează la matematică şi ortografie. “În fiecare zi învăţăm lucruri noi, mă fascinează”

Iulia-Daria Lefter, elevă în clasa a IV-a la Şcoala Gimnazială “Mihail Sadoveanu” din Galaţi, este unul dintre copiii geniali ai României. Cântă de la 4 ani şi jumătate, iar până la vârsta de 10 ani a câştigat peste 30 de concursuri şi festivaluri naţionale şi internaţionale de interpretare la pian.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top